Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Під Києвом проходять навчання МВС

5 березня 2019 р., 19:42

У МВС готуються охороняти порядок на виборах.

Під час навчань правоохоронці відпрацьовують алгоритм дій під час виявлення порушень на виборах.

Співробітники Міністерства внутрішніх справ почали проводити тренінги правоохоронців, задіяних в охороні громадського порядку на президентських виборах. Про це у вівторок, 5 березня, заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, повідомляє прес-служба МВС.

Навчання проходять на полігоні Національної гвардії в селі Нові Петрівці під Києвом.

Під час навчань правоохоронці відпрацьовують алгоритм дій під час виявлення та документування різного виду порушень на виборах.

Крім чергувань на виборчих дільницях, всі підрозділи перебуватимуть на посиленому варіанті несення служби. У разі необхідності будуть залучатися вибухотехніки.

Всього в забезпеченні громадської безпеки і порядку під час виборчого процесу МВС будуть задіяні 131 545 осіб особового складу. З них Нацполіція - 69230 правоохоронців, Держприкордонслужба - 8133, Нацгвардія - 7688, ДержНС - 39361, ГМС - 1857 працівників і 5276 чоловік з вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання.

Раніше прикордонники показали, як готують собак у спецназ. Підготовка спецназу КОРД і їх службових собак проходить у Львівській області.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp