Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців від небезпеки застерігали (ФОТО)

7 березня 2019 р., 09:15

На території краю зафіксовано 9 випадків отруєння людей продуктами горіння, чадним та природнім газом.

 

Зазвичай, відбувається це через порушення правил експлуатації газових приладів, пічного опалення та нехтування іншими елементарними правилами безпеки життєдіяльності. Тому зараз, одним з актуальних завдань для рятувальників Закарпаття є проведення профілактичної роботи щодо недопущення загибелі та травмування людей внаслідок отруєння невидимим вбивцею – чадним газом.

6 березня у Хустському, Іршавському, Виноградівському районах та у м. Свалява фахівці рятувальних підрозділів провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед місцевого населення, метою якої стало донесення до свідомості громадян основних правил безпеки, при виконанні яких можна убезпечити себе та своїх рідних від небезпеки.

Так, у селі Крава, що на Хустщині, рятувальники спільно із районними представниками ПАТ «Закарпатгаз» провели бесіду із керівництвом сільської ради, завідуючими дошкільних навчальних та загальноосвітніх закладів, іншими зацікавленими службами та активом села. Рейдові групи відвідали дворогосподарства родин із «групи ризику», де, під час інструктажів, пояснили людям як користуватись пічним опаленням та газовими приладами, аби вони не призвели до пожежі.

Аналогічний захід відбувся й у селі Дубрівка, Іршавського району, у селі Гетені, Виноградівському району та у м. Свалява. Учасники відпрацювання поділились на групи та вирушили по обійстям громадян для того, аби роз’яснити правила безпеки життєдіяльності кожному. Окрім спілкування, громадянам було роздано листівки, в яких детально описано всі правила, дотримання яких дозволить зробити своє життя більш безпечним. Ніхто не залишився поза увагою рятувальників.

Такі практичні відпрацювання тривають по всій території області й спрямовані на те, аби звернути увагу населення більш відповідально ставитися до власної безпеки.



У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp