Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородцям розкажуть як отримати безкоштовну освіту у вузах Європи

7 березня 2019 р., 11:40

13 березня 2019 р. о 16:00 в Закарпатській ОУНБ ім. Ф.Потушняка (пр.Свободи,16, 1-й поверх „Вікно в Америку”) відбудеться веб-семінар „Безкоштовна освіта в Чехії – від мрії до реальності֨”

„Від чого залежить успіх в житті? Відповідь дуже проста – від нас самих. Інвестиції в себе – це найвигідніше і безпрограшне капіталовкладення в житті. І однією з таких інвестицій є якісна освіта. Отримавши якісну освіту, навички співпраці з іншими, спілкування у студентському середовищі, вирішення складних завдань формує нас і робить з нас спеціалістів своєї справи.

Ми переконались, що таке якісна освіта і хочемо допомогти іншим. Наша команда надає консультації і послуги щодо вступу у ВНЗ Чеської республіки. Ми на власному досвіді дізнались, що освіта закордоном це абсолютно інший досвід який не отримати більше ніде. Ми надаємо безкоштовні консультації щодо вступу у ВНЗ Чехії і допоможемо Вам пройти ввесь цей тернистий шлях, від подачі заявки на вступ до вашої першої лекції в якості студента. ” , - зазначають організатори семінару.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp