Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі за день троє поранених

7 березня 2019 р., 23:33

Сепаратисти двічі застосовували заборонене "Мінськом" озброєння. Українські військові відповідали адекватним вогнем - повідомили в штабі.

Троє українських військовослужбовців у зоні проведення ООС станом на 18:00 у четвер, 7 березня, отримали поранення внаслідок обстрілу з боку сепаратистів. Про це повідомляє прес-центр ООС у вечірньому зведенні.

"Протягом цієї доби противник шість разів відкривав вогонь по позиціях наших військ, і при цьому двічі застосував озброєння, заборонене мінськими домовленосями. Внаслідок обстрілу троє наших захисників отримали поранення", - йдеться в повідомленні.Як зазначається, ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил у районі населеного пункту Піски з станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник чотири рази відкривав вогонь по позиціях підрозділів Об'єднаних сил: з мінометів калібру 82 мм - в районі села Кримське; двічі, з мінометів калібром 82 мм і протитанкових ракетних комплексів - поблизу населеного пункту Хутір Вольний; зі стрілецької зброї - біля селища Новолуганське."На обстріли противника наші захисники щоразу відповідали адекватним вогнем. Втрати противника уточнюються", - відзначили в прес-центрі ООС.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp