Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі обстріляли медпункт у Травневому

8 березня 2019 р., 09:24

Сили ООС заявляють про обстріл сепаратистами медпункту і пункту гуманітарної допомоги населенню в Травневому.

Українські військові заявляють про обстріл сепаратистами медичного пункту і пункту гуманітарної допомоги населенню в селищі Травневе Донецької області. Про це в четвер, 7 березня, повідомляє з посиланням на інформацію української сторони СЦКК прес-центр операції Об'єднаних сил у Facebook."5 березня о 16:00 збройні формування обстріляли з ручного протитанкового гранатомета РПГ-7 житловий будинок у селищі Травневе, в якому розміщений пункт гуманітарної допомоги населенню та медичний пункт", - доповіли в штабі.Зазначено, що представниками української сторони СЦКК на місці обстрілу виявлено пошкодження стовпа лінії електропередач і зруйновані паркан і колодязь.

Крім того, за даними штабу, 6 березня о 07:55 з непідконтрольного населеного пункту Байрак здійснений обстріл із застосуванням ствольної артилерії калібру 122 мм цивільної інфраструктури на території ТОВ Бахмутський аграрний союз, в селищі Новолуганське."Внаслідок обстрілу пошкоджено сховище з майном, паркан і зовнішні ворота сховища і лінія електропередач", - йдеться в повідомленні.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp