Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Екстрасенсів не маємо: МВС відповіло на звинувачення СБУ

8 березня 2019 р., 09:27

МВС не знало і не могло знати про спецоперацію, яку проводила СБУ. У відомстві порекомендували колегам перевірити якість роботи своїх співробітників.У Міністерстві внутрішніх справ заперечують звинувачення Служби безпеки у зриві спецоперації.

У відомстві заявили, що не знали про проведення таємної спецоперації СБУ. Про це в четвер, 7 березня, повідомляє прес-служба МВС."На жаль, у МВС немає штатних посад чаклунів, мольфарів та екстрасенсів, які би завчасно повідомляли співробітникам поліції про те, що в будинку за адресою вул. Білоруська, 26, 4 березня СБУ проводить за рішенням суду таємні негласні слідчо-розшукові дії зі встановленням спеціальної технічної апаратури аудіо-візуального контролю", - заявляють у міністерстві.За твердженнями МВС, міністерство і Нацполіція "жодним чином не втручаються в роботу дружнього правоохоронного органу спеціального призначення".

"Для нас велика несподіванка дізнатися з офіційної заяви СБУ про те, що спецслужба нібито заздалегідь повідомляла МВС про проведення таємних оперативних заходів. Адже, згідно із законодавством, про це мають право знати тільки особи зі спеціальним допуском", - заявляють у МВС.У міністерстві запевняють, що працюють у рамках законодавства, реагуючи на заяви громадян про можливу небезпеку поряд із їх житлом чи офісом."МВС рекомендує колегам із СБУ перевірити якість виконання своїми працівниками оперативних завдань із розміщення спеціальної апаратури аудіо-візуального контролю, щоб у майбутньому не допустити виявлення і фіксації таких робіт звичайними охоронцями або іншими уважними спостерігачами прямо з вікон сусіднього будинку", - додали у відомстві.Нагадаємо, сьогодні СБУ заявила, що оприлюдненням даних МВС зірвало спецоперацію СБУ щодо документування держзради підозрюваного. До кандидата у президенти Зеленського прослуховування СБУ не мало відношення.Раніше поліція Києва повідомила, що перевіряє інформацію про встановлення невідомого технічного обладнання біля офісу кандидата у президенти Володимира Зеленського на вул. Білоруській у столиці, яке виявив охоронець кандидата у президенти на даху житлового будинку.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp