Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Купити" прикордонника закарпатець не зміг (ФОТО, ВІДЕО)

8 березня 2019 р., 17:00

План зруйнувався

У відповідь на активізацію спроб незаконного переміщення тютюнових виробів до країн Європейського Союзу, оперативними підрозділами Департаменту внутрішньої та власної безпеки Адміністрації Держприкордонслужби вживається комплекс заходів з документування спроб втягування протиправними елементами персоналу прикордонного відомства. Заходи здійснюються у тісній співпраці з іншими правоохоронними органами України у рамках кримінальних проваджень, розпочатих слідчими органами за заявами прикордонників.

Так, учора в місті Чоп Закарпатської області спільною міжвідомчою групою у складі офіцерів відділу внутрішньої та власної безпеки по Чопському прикордонному загону Управління внутрішньої та власної безпеки «Захід» Держприкордонслужби, слідчих Територіального управління ДБР у Львові, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Ужгородського гарнізону Західного регіону затримано мешканця Чопа у момент безпосередньої спроби передачі хабаря у розмірі 350 доларів США (перша частина з обіцяної суми 550 доларів США) співробітникові Держприкордонслужби. Зловмисник очікував, що прикордонник, всупереч інтересам служби, погодиться посприяти у незаконному переміщенні тютюнових виробів через державний кордон України у конструктивних особливостях вантажних вагонів, які слідують до Угорщини через пункт пропуску для залізничного сполучення «Чоп (Дружба)».

Наразі тривають невідкладні слідчі дії.

Відео прикордонної служби:





Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp