Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мар'їнці через два тижні відновили електропостачання

9 березня 2019 р., 08:45

Жителі прифронтового міста залишилися без електрики 22 лютого через пошкодження лінії електропередач в результаті обстрілів.

У прифронтовому місті Мар'їнка Донецької області відновили енергопостачання, яке було пошкоджено внаслідок бойових дій 22 лютого. Про це напередодні повідомили в ДТЕК Донецькі електромережі.

"ДТЕК Донецькі електромережі відновили лінію електропередач 0,4 кВ і повернули світло жителям Мар'їнки. Лінія була знеструмлена 22 лютого внаслідок бойових дій", - йдеться в повідомленні.Відзначається, що узгодження заявок на проведення аварійно-відновлювальних робіт тривало понад 10 днів. Як тільки узгодження було отримано, ремонтні бригади почали відновлювальні роботи.Енергетики констатували, що з початку бойових дій на Донбасі ДТЕК Донецькі електромережі усунув пошкодження і знеструмлення в 1039 населених пунктах - для 2 мільйонів жителів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp