Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Заробітки" закарпатців зупинила поліція (ФОТО)

9 березня 2019 р., 17:00

Доведеться відповідати

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння у Берегівському, Свалявському, Тячівському, Іршавському районах. Ще чотирьох нетверезих водіїв виявила патрульна поліція області.

{g}

На автодорозі Свалява-Драчино ввечері сталася незначна ДТП: автомобіль марки «BМW» іноземної реєстрації, за кермом якого перебувала жителька Сваляви, заїхав у кювет. Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що водій автомобіля перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Вона також не мала водійського посвідчення.

Від проходження медосвідування жінка відмовилася. На правопорушницю в присутності свідків склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення. Від керування її відсторонили.

Поліцейським Тячівщини надійшла інформація від небайдужих громадян про те, що в селі Тересва їздить п’яний чоловік на автомобілі марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації. Працівники групи реагування патрульної поліції зупинили пізно ввечері вказаний автомобіль, за кермом якого перебував житель Тересви. Драгер виявив у нього 1,9 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Берегові працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований електромопед марки «Sіgmа», яким керував житель сусіднього села Кідьош у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік також не мав відповідних документів на права керування. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Великий Раковець Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили опівночі автомобіль марки «ВАЗ-21015», який виконував незрозумілі маневри. Керував ним місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще чотирьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники Управління патрульної поліції області.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp