Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Смерть дівчини-полісмена у Берегові досі розслідують

9 березня 2019 р., 19:00

Трагедія сталася ще минулого року.

Слідчі спеціалізованого відділу з розслідування злочинів проти життя та здоров’я особи Слідчого управління ГУНП в Закарпатській області продовжують розслідування кримінального провадження за фактом смерті лейтенанта поліції Берегівського відділу

У травні 2018 року до Берегівської ЦРЛ із села Велика Бакта була доставлена каретою швидкої допомоги в непритомному стані дільничний офіцер Берегівського відділення поліції. На жаль, не приходячи до свідомості, 22 травня дівчина померла.

За даним фактом поліція відразу ж розпочала кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ККУ (Умисне вбивство).

На даний час розслідування резонансного злочину триває.

У кримінальному провадженні наразі проведено вже три судово-медичні експертизи померлої, із залученням до їх виконання провідних спеціалістів у галузі судової медицини Закарпаття, а також досвідчених медиків.

Всі експерти прийшли до єдиного висновку: жінка-правоохоронець померла внаслідок хвороби. Жодних насильницьких дій, які б спричинили її смерть, не виявлено.

Разом із тим, з метою неупередженого та об’єктивного розслідування, слідчим ініційовано проведення додаткової судово-медичної експертизи померлої, яку проводять експерти Головного бюро судово-медичної експертизи міста Києва. На даний час правоохоронці очікують висновку даної експертизи, яка триває.

Водночас наголошуємо, що досудове розслідування в даному кримінальному провадженні ні на мить не зупинялося. Усі версії смерті дівчини-правоохоронця ретельно перевіряються.

Слідство проводиться відкрито. З матеріалами кримінального провадження та усіма процесуальними рішеннями своєчасно ознайомлюється потерпіла сторона, зокрема батько померлої та його представник. Останні також мали уже кілька зустрічей з керівництвом Закарпатської поліції, де їх було додатково проінформовано про хід розслідування справи.

Остаточне рішення у справі буде прийнято тільки після завершення всіх необхідних слідчих дій.

Водночас керівництво поліції Закарпаття просить громадськість та представників ЗМІ не спекулювати на горі батьків дівчини. Запевняємо, що розслідування у справі проводиться об’єктивно, а рішення ґрунтуватиметься на зібраних та перевірених доказах.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp