Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зіткнення в Києві і Черкасах: поліція оголосила підозри трьом особам

11 березня 2019 р., 19:02

Зіткнення в Черкасах.

Встановлено трьох фігурантів, які брали участь у подіях у Черкасах та Києві. Цим представникам Нацкорпусу оголошені підозри.

За результатами інцидентів у Києві і Черкасах 9 березня вручені підозри трьом особам. Про це на брифінгу в понеділок, 11 березня, заявив заступник начальника Головного слідчого управління Національної поліції Максим Цуцкірідзе, повідомляє УНІАН.

За його словами, встановлено три фігуранти, що брали участь у подіях у Черкасах і Києві, і кілька годин тому цим представникам Національного корпусу оголошені підозри за статтями Масові заворушення, хуліганство та насильство щодо працівника правоохоронного органу.

"Двом особам вже вручені підозри. Що стосується третьої - встановлюється місце її знаходження", - уточнив Цуцкірідзе.

Він також додав, що підозру в масових заворушеннях пред'явлено тільки одному з трьох цих фігурантів - за зіткнення в Черкасах, коли постраждали 22 співробітники поліції.

Нагадаємо, 9 березня в Києві на Майдані Незалежності пройшла акція партії Національний корпус з вимогою притягнути до відповідальності осіб, задіяних у корупційних схемах в оборонному секторі. В акції брали участь близько 2000 осіб. Після виступів активісти пішли до Адміністрації президента, де відбулися зіткнення. За даними поліції, внаслідок зіткнень біля АПУ постраждали двоє поліцейських та один нацгвардієць.

Відомо, що після мітингу учасники акції поїхали до Черкас, де перебував президент Петро Порошенко, щоб оголосити йому свої вимоги. Коли активісти прибули на площу, президент вже закінчив виступ перед жителями міста. Радикально налаштовані активісти після зіткнень з поліцейськими прорвалися до сцени.

В результаті зіткнень у Черкасах постраждали 22 правоохоронці, 19 з них госпіталізовані. Відкрито кримінальне провадження за статтями Загроза або насильство відносно співробітника правоохоронного органу та хуліганство.

10 березня в поліції повідомили про затримання двох підозрюваних в організації зіткнень на мітингу в Черкасах. За інформацією члена партії Нацкорпус Костянтина Мірошниченка, поліція затримала Дмитра Кухарчука та Євгена Свиридова.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp