Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція зацікавилася внеском кандидата в президенти

11 березня 2019 р., 19:15

Юрій Тимошенко нібито позичив більше мільйона гривень для внеску у ЦВК у селян.

Правоохоронці визначають джерело частини грошей для внеску у ЦВК кандидатом у президенти Юрієм Тимошенком.

Нацполіція розслідує нібито позичання кандидатом у президенти Юрієм Тимошенком більше мільйона гривень на заставну суму в Центрвиборчком, зібраних в одному із сіл Одеської області. Про це в понеділок, 11 березня, розповів заступник начальника Головного слідчого управління Нацполіції Максим Цуцкірідзе, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"На сьогоднішній день слідчі Головного слідчого управління проводять розслідування за фактом можливого перешкоджання здійсненню волевиявлення громадян шляхом обману, імовірно, фіктивного надання коштів 12 громадянами зазначеному кандидату і поповнення його рахунку за допомогою грошової застави", - зазначив він.

За словами Цуцкірідзе, у деяких ЗМІ вже була інформація зі свідченнями громадян, які нібито вносили цю заставу. Він зазначив, що декому з цих людей пропонували кошти за оформлення фіктивних документів.

Заступник начальника слідчого управління поліції повідомив, що ці матеріали долучені до справи, яка розслідується вже близько місяця за заявою народного депутата Сергія Власенка. Цей інцидент мав місце в одному із сіл Одеської області, справа розслідується за ст.157 КК.

"Поки що підозри нікому не пред'явлено", - додав заступник начальника Головного слідчого управління Нацполіції.

Раніше журналісти опублікували розслідування про фінансування партії Юлії Тимошенко. У ньому говориться, що Батьківщина отримувала мільйони гривень через підставних осіб. При цьому більшість опитаних "спонсорів" уперше чули про свої пожертвування.

Сама Тимошенко стверджує, що підприємці перераховували гроші через своїх родичів, тому що боялися "репресій" з боку влади.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp