Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники пішли до дітей (ФОТО)

12 березня 2019 р., 17:40

Розповіли про важливе.

Закарпатські рятувальники продовжують просвітницьку роботу серед молодого покоління. Сьогодні, 12 березня, надзвичайники Виноградівського та Хустського районів у рамках всеукраїнської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» завітали до дітей.

Так, працівники Виноградівського райвідділу ДСНС області провели цікаву та насичену зустріч з учнями навчально-виховного комплексу-ЗОШ № 7 м. Виноградів.

Після навчальної тривоги школярі й педагоги успішно евакуювалися на подвір'я школи, де на них вже чекав пожежний автомобіль з вогнеборцями.

Гості більш детально зупинилися на причинах, які найчастіше призводять до пожеж та інших надзвичайних ситуацій. Увага присутніх акцентувалася на основних правилах пожежної безпеки, яких варто дотримуватись під час перебування у школі, вдома та екосистемах. Навчали присутніх як потрібно діяти у разі виявлення пожежі та як погасити пожежу на початковій стадії за допомогою вогнегасника.Розповіли рятувальники і про те, в яких навчальних закладах ДСНС України можна здобути професію пожежного-рятувальника.

Далі від теорії перейшли до практики. Дітлахи з великою цікавістю спостерігали за демонстрацією роботи бійця ДСНС в апараті захисту органів дихання у непридатному середовищі та іншого пожежно-рятувального спорядження. Насамкінець було проведено бойове розгортання від пожежного автомобіля, під час якого кожен бажаючий зміг спробувати себе у ролі справжнього вогнеборця.

А хустські колеги прийшли в гості до вихованців дошкільного навчального закладу " Малятко", що в м. Хуст.

Кульмінацією зустрічі стало знайомство діточок з пожежним автомобілем на якому приїхали в гості. Співробітники ДСНС продемонстрували дошкільнятам рятувальне оснащення та показали, як вони застосовують його на практиці. Також надзвичайники застерегли дітей від пустощів з вогнем та інших небезпечних розваг, які можуть призвести до пожежі.

Не забули нагадати діткам і про правила безпечної поведінки у разі виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів,













У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp