Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі за день два обстріли - штаб ООС

12 березня 2019 р., 20:23

Сепаратисти здійснили обстріли з мінометів у районі Павлополя, а також застосували гранатомети і стрілецьку зброю біля Авдіївки.

Підрозділи сепаратистів з початку нинішньої доби двічі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Обидва рази застосовувалося озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Українські військові не зазнали втрат.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у вечірньому зведенні у вівторок, 12 березня.Зокрема, ворог вів вогонь з мінометів калібрів 120 і 82 мм - в районі населеного пункту Павлопіль; з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - поблизу міста Авдіївка."Втрат серед наших захисників немає. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - йдеться в повідомленні.Раніше у вівторок повідомлялося, що ситуація в зоні ООС стала відносно спокійною. На Донбасі не стріляли другу добу. Перемир'я в зоні бойових дій зберігається з початку 10 березня. За попередні три дні "тиші" зафіксовано шість обстрілів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp