Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Генпрокуратура розбиратиметься із беззаконням у Міжгірському райвідділі міліції

14 березня 2014 р., 12:10

Звернувся стосовно затягування слідства у справі резонансної ДТП на Міжгірщині

Жителька Міжгірщини, шукаючи правди та справедливості, звернулася до народних депутатів України Івана Бушка, Валерія Пацкана і Валерія Лунченка по допомогу. У своєму листі жінка повідомляє, що вже більш ніж півроку дочікується покарання винуватцеві ДТП, у якій постраждали її чоловік та донька.

Дорожньо-транспортна пригода мала місце 30 серпня 2013 року на автодорозі Хуст-Сойми поблизу с. Майдан Міжгірського району. 41-річний житель Міжгір’я, керуючи автомобілем у нетверезому стані, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автівкою сім’ї заявниці. Найбільше постраждала її на той момент ще 9-річна донька, яка отримала тяжкі тілесні ушкодження. У дівчинки були травми кінцівок, перелом щелепи. Вона перенесла не одну операцію та досі проходить тривалий процес реабілітації. Не підлягає ремонту після аварії і транспортний засіб, який для родини був частиною заробітку.

У день аварії було розпочате досудове розслідування, але жодних даних про його результати родина постраждалих не отримувала. Більше того, їх навіть не зафіксували як потерпілих. Не надходила їм інформація і про те, чи поніс покарання винуватець ДТП.

Натомість, старший слідчий слідчого відділення Міжгірського РВ УМВС у Закарпатській області Бедик А.Ф. ще у грудні відписався на черговий лист заявниці, що у нього немає достатніх підстав для визнання її чоловіка та дочку потерпілими, а винуватцеві ДТП не висувалися жодні звинувачення, бо процесуальні дії ніхто досі не робив.

Жінка занепокоєна таким беззаконням. Її дочка не перший місяць у лікарні, вона постраждала не тільки фізично, а й психологічно, сім’я через аварію отримала матеріальні збитки, а винний не покараний. Тому за допомогою звернулася до народних депутатів. 

Відреагувавши на лист землячки, Іван Бушко звернувся до Генерального прокурора України Олега Махніцького щодо забезпечення повного, всебічного та об’єктивного розслідування кримінального провадження та перевірки фактів неналежного виконання своїх повноважень посадовими особами Міжгірського РВ УМВС України в Закарпатській області.
Прес-служба народного депутата України Івана Бушка

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp