Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У США винесено другий вирок Манафорту

13 березня 2019 р., 21:55

Сумарно Манафорт засуджений до 7,5 років в'язниці.

Суд у Вашингтоні засудив Манафорта до 3,5 років в'язниці і штрафу у шість мільйонів доларів.

Федеральний окружний суд у Вашингтоні в середу, 13 березня, засудив колишнього керівника передвиборного штабу президента США Дональда Трампа Пола Манафорта до 3,5 року ув'язнення, повідомила газета The Washington Post.

"Пол Манафорт засуджується до 60 місяців за першим епізодом, однак частина цього терміну накладається на 30 місяців вироку у Вірджинії", - сказала суддя.

Перший епізод включає змову з метою приховування рахунків і ухилення від податків.За другим епізодом, який пов'язаний з протидією правосуддю, Манафорту дали 13 місяців.

Крім того, Манафорту присудили штраф у розмірі шість мільйонів доларів.

На минулому тижні суд Вірджинії засудив Манафорта до чотирьох років в'язниці і штрафу за податкове і банківське шахрайство на кілька десятків мільйонів доларів.

Нагадаємо, Манафорт був затриманий у 2017 році, його звинуватили у фінансових злочинах, а також у відмові реєструватися іноземним агентом і в перешкоджанні правосуддю. Спецпрокурор Роберт Мюллер, який розслідує справу про російське втручання у вибори в США, звинувачував Манафорта в невиконанні укладеної угоди зі слідством і просив для нього 24 роки в'язниці.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp