Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Мукачеві працюють над створенням Стратегії розвитку міста

14 березня 2019 р., 11:15

До 2027 року

До складу робочої групи входять керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, керівники комунальних підприємств, підприємці та керівники успішних підприємств міста різних сфер діяльності, а також громадські активісти.Створена група також використовуватиметься, як майданчик для активного обговорення планів та проектів, які на думку мукачівців є важливими, висловлення пропозицій щодо конструктивної співпраці мешканцями міста з різних сфер діяльності в нашому місті.

«Також пропонуємо мукачівцям долучитися шляхом опитуванням для визначення основних проблем, які, на Вашу думку, існують в місті та перспектив розвитку міста на майбутнє. Ваша думка для нас є важливою та обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку міста Мукачева», - закликає мешканців міста перший заступник міського голови Ростислав Федів.



Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp