Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець від поліції не втік (ФОТО)

14 березня 2019 р., 18:50

Все з рук не зійшло

Дільничні офіцери Мукачева спільно зі співробітниками патрульної поліції затримали місцевого мешканця, якого підозрюють у пограбуванні. За фактом відкритого заволодіння чужим майном розпочато слідство.

Вчора, 13 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення про пограбунок торгівельної точки на місцевому ринку у м.Мукачеві. Продавець повідомила, що невідомий чоловік підбіг до прилавку з продовольчими товарами, викрав з каси гроші і втік.

Поліцейські слідчо-оперативної групи, дільничні офіцери Мукачівського відділу та патрульні швидко затримали грабіжника. Ним виявися 23-річний раніше судимий місцевий мешканець. Викрадені гроші від нього вилучили.

За ознаками ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж, вчинений повторно) розпочато слідство. Зараз у поліції з’ясовують усі обставини злочину.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

© Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області : https://zk.npu.gov.ua/news/rozkrittya/mukachivski-policzejski-operativno-rozkrili-grabizh-na-rinku/

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp