Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі за день чотири обстріли - штаб

14 березня 2019 р., 20:50

Підрозділи ЗСУ вогнем знищили бойову машину піхоти противника.

Втрати сепаратистів уточнюються, відзначили в штабі.З початку нинішнього доби підрозділи сепаратистів чотири рази обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Українські військові не постраждали. Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у вечірньому зведенні у четвер, 14 березня.

Так, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід ворог обстріляв позиції з великокаліберних кулеметів у районі населеного пункту Богданівка.А в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник вів вогонь по позиціях ЗСУ зі стрілецької зброї поблизу селища Травневе, зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - в районі н.п. Луганське, а з мінометів калібру 82 мм - біля села Катеринівка."Наші підрозділи дали гідну відповідь супротивнику. Знищена бойова машина піхоти противника. Його втрати уточнюються. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських захисників", - відзначили в штабі.Нагадаємо, за добу 13 березня на Донбасі зафіксували два ворожих обстріли. Тоді були поранені два бійці ЗСУ. Це були перші офіційні втрати з початку "весняного" перемир'я з 8 березня.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp