Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Питання ПДЧ у НАТО піднімуть у грудні - Порошенко

15 березня 2019 р., 21:11

Петро Порошенко попросить ПДЧ у НАТО на саміті в Лондоні.

Петро Порошенко попросить План дій щодо членства України в НАТО на саміті Північноатлантичного альянсу в грудні.

Президент Петро Порошенко планує на саміті НАТО в грудні 2019 року поставити питання про План дій щодо членства України в альянсі (ПДЧ). Про це йдеться в привітанні глави держави з нагоди 70-річчя Північноатлантичного альянсу, опублікованому прес-службою місії України при НАТО.

Зокрема, у листі генсеку альянсу Єнсу Столтенбергу президент підкреслив, що Україна повністю віддана проведенню реформ, зокрема, відповідно до курсу на інтеграцію в НАТО.

"З огляду на те, що Україна стоїть на самій передовій лінії захисту євроатлантичної спільноти, я вважаю, що союзники можуть використовувати лондонський саміт НАТО, який відбудеться в цьому році, як сприятливу можливість для початку предметної дискусії з оновлення нашого партнерства, у тому числі шляхом надання Україні ПДЧ", - підкреслив Порошенко.

Раніше Столтенберг оголосив, що зустріч глав держав і урядів країн-союзниць Північноатлантичного альянсу відбудеться в Лондоні в грудні 2019 року.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp