Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Харківщині затримали іноземця, якого розшукував Інтерпол за вбивство

18 березня 2019 р., 08:07

У 2008 році на ґрунті міжнаціональної ворожнечі чоловік убив п'ятьох людей у станиці Первомайській Грозненського району.

Правоохоронці в Харківській області затримали 33-річного громадянина Російської Федерації, який перебував у міжнародному розшуку, кого обвинувачено у вчиненні вбивства і зберіганні вогнепальної зброї і боєприпасів. Про це повідомила прес-служба Національної поліції в суботу, 16 березня.

"Чоловік звинувачується правоохоронними органами Російської Федерації в скоєнні вбивства і зберіганні вогнепальної зброї і боєприпасів... З 20 лютого поточного року знаходився в міжнародному розшуку по лінії Інтерполу і Європолу", - йдеться в повідомленні.За інформацією правоохоронців, затриманий входив до складу злочинного угруповання. У 2008 році на ґрунті міжнаціональної ворожнечі він убив п'ятьох людей у ​​станиці Первомайській Грозненського району Чеченської Республіки. За це йому загрожувало довічне ув'язнення.На цей час чоловік затриманий на виконання ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Стосовно нього застосовано тимчасовий арешт строком на 40 діб.Раніше в Києві затримали турка, якого розшукує Інтерпол за вбивство.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp