Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Тячеві продавали все заради військових

17 серпня 2014 р., 16:19

На благодійному аукціоні, який відбувся вчора.

Вчора, 16 серпня, у філії Вільшанського дитбудинку-інтернату – Тячівському центрі для молодих людей з обмеженими можливостями "Парасолька" – відбувся благодійний ярмарок-аукціон на підтримку українських військових, які воюють на сході країни.
Кожен охочий міг придбати оригінальні роботи, виготовлені руками мешканців "Парасольки", – картини, листівки, різноманітні вироби з гіпсу, бісеру – і залишити грошові пожертви у спеціальній скриньці.

– Всією душею і серцем переживаємо за нашу армію, – ділиться думками завідувач Центру Оксана Лукач. - Боляче дивитись на те, як наші бійці віддають свої життя, і при цьому залишатись осторонь. Тому хотіли докласти і наших зусиль для того, щоб якось їм допомогти. Наші підопічні підготували для ярмарку творчі роботи, виготовлені власноруч у майстернях закладу. Незважаючи на те, що їх можливості обмежені, але вони великі працелюби. Їм буде радісно, якщо вони зможуть допомогти військовим.

У благодійному ярмарку взяли участь депутати Тячівської районної ради, керівники органів місцевого самоврядування, громадські активісти Тячівщини. Вироби "парасольківців" викликали щирий інтерес і розходились "на ура".

Кошти від ярмарку будуть спрямовані на потреби військових у зоні АТО. Також під час акції було прийнято рішення подарувати вихованцям "Парасольки" діапроектор – до п'ятиріччя закладу.

Наталія Маджара, для
Tyachiv.com.ua



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp