Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники розповіли про безпеку на виборчих дільницях

19 березня 2019 р., 15:55

Свалявські рятувальники розповіли про безпеку на виборчих дільницях.

На Закарпатті рятувальники продовжують обстежувати приміщення, де будуть функціонувати виборчі дільниці. Так, 19 березня співробітники Свалявського підрозділу провели інструктаж щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час виборів Президента України 2019 року з членами окружної виборчої комісії територіального виборчого округу №70.

Рятувальники обговорили питання щодо організації та забезпечення пожежної і техногенної безпеки під час виборчої кампанії, провели протипожежні інструктажі з усіма членами окружної виборчої комісії. Також зверталася увага на відповідність протипожежним нормам шляхів евакуації на виборчих дільницях, електрогосподарства, систем оповіщення та пожежогасіння, наявність та відповідність нормам первинних засобів пожежогасіння. Окрім цього фахівці Служби порятунку роздали пам’ятки з алгоритмами дій в разі виникнення пожежі на виборчій дільниці.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp