Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Малеча з села Дунковиця завітала в гості до рятувальників

19 березня 2019 р., 16:20

До іршавських рятувальників завітала малеча з села Дунковиця.

19 березня до рятувального підрозділу м. Іршава на екскурсію завітали вихованці комунального закладу «Дунковицький заклад загальної середньої освіти» І-ІІ ступенів із села Дунковиця, Іршавського району.

Діти прийшли поспілкуватися зі справжніми рятувальниками аби дізнатися цікаву інформацію щодо специфіки їхньої роботи та ближче роздивитися пожежний автомобіль.

Третьокласникам було продемонстровано найцікавіший експонат - велику пожежну машину та рятувальне оснащення, що знаходиться всередині. Також, мали змогу приміряти на себе бойовий одяг пожежного, потримати пожежно-рятувальне обладнання.

Вогнеборці розповіли щодо необхідності дотримання правил пожежної безпеки у побуті та під час навчальної діяльності. Також, присутнім було наголошено, що в жодному разі не можна дзвонити до Служби порятунку лише з цікавості або заради розваги, тому що згаяний час на хибний виклик може вартувати чийогось життя.

Загалом захід пройшов у дружній та веселій атмосфері, учні ставили багато запитань стосовно роботи у рятувальному підрозділі, отримали безліч позитивних вражень та яскравих емоцій. На завершення маленькі гості подякували рятувальникам за проведену екскурсію та пообіцяли дотримуватися правил безпечної поведінки.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp