Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про майно в Мукачеві дбатиме громада

20 березня 2019 р., 13:15

Міський голова Андрій Балога зібрав у малому залі виконкому голів фракцій та представників постійної депутатської комісії з питань комунальної власності та земельних відносин.

Обговорювали питання ефективного управління комунальним майном міста. Це питання буде особливо актуальним опісля відкриття в місті ряду нових об’єктів – ЦНАПу, Будинку Національних спільнот (Центру громадськості), Палацу культури. У ці об’єкти буде переселено ряд структур міста, і як наслідок – буде вивільнено ряд приміщень. Окрім того, опісля проведення інвентаризації в місті зафіксовано чимало об’єктів команального майна, які або не використовують або використовуються на за призначення. Цей список майна і було передано головам депутатських фракцій аби вони обговорили з депутатами подальшу долю майна і його ефективного використання. За тиждень депутати мають подати свої пропозиції і вже лише після того, якщо частину майна народні обранці вирішать включити до переліку приватизації, буде розроблятися депутатською комісією відповідне рішення. При цьому принципова позиція міської влади – прозора оцінка майна, продаж виключно через електронні майданчики «Прозорро» і публічний розподіл коштів на соціально-економічний розвиток міста.








Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp