Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Шукачі щастя" до мети не дійшли (ФОТО)

20 березня 2019 р., 13:40

Їх затримали

Азійця, який сьогодні опівночі намагався незаконно дістатися Словаччини, затримали неподалік села Оноківці прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону.

{g}

Про перебування підозрілого іноземця у прикордонні правоохоронців повідомили працівники місцевого хостела. Отож, інформацію про можливу спробу порушення держрубежу негайно передали на підрозділи відділу прикордонної служби «Ужгород», і загрозливі напрямки посилили додатковим персоналом.

Прикордонний патруль помітив невідомого за кількасот метрів від державного рубежу. Чоловік, що прямував в бік кордону, виявився громадянином Туреччини. Затриманий мав при собі закордонний паспорт та автобусний квиток зі Львова.

З метою з’ясування обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності, іноземця доставили у відділення «Оноківці». Після з’ясування усіх обставин його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».





Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp