Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикордонники показали школярам бойову техніку (ФОТО)

21 березня 2019 р., 08:25

Школярам показали бойову техніку.

Вчора військовослужбовці Мукачівського прикордонного загону спільно з заступником начальника відділу з добору у Закарпатській області окремого регіонального центру комплектування Західного регіонального управління прийняли участь у проведенні "Ярмарку кар'єри", організованої Виноградівською філією обласного центру зайнятості. Захід відбувався у селищі Підвиноградів на базі загальноосвітньої школи I—III ступенів.
Усі учні цієї школи мали чудову нагоду на власні очі побачити зразки автомобільної та спеціальної техніки, а також технічні засоби, які використовують охоронці рубежів у своїй повсякденній діяльності.
Заступник начальника відділу з добору на військову службу до Держприкордонслужби у Закарпатській області майор Манік Олексій розповів школярам про переваги військової служби за контрактом, соціальні гарантії та пільги військовослужбовців Держприкордонслужби.
Інструктор-кінолог, старший прапорщик Фурик Михайло розповів школярам про службових собак та їх можливості у пошуку різноманітних речовин, а також показав роботу своєї помічниці Альфи натренованої на пошук зброї та боєприпасів.
Усім охочим в майбутньому пов'язати своє життя зі службою на кордоні, прикордонники запропонували агітаційні флаєра з умовами прийому на військову службу за контрактом, деталі цієї інформації можна переглянути за посиланням:

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp