Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Афганістані прогриміли вибухи: шестеро загиблих

22 березня 2019 р., 08:10

У Кабулі шестеро людей загинули внаслідок вибухів під час святкування перського Нового року.У столиці Афганістану Кабулі під час святкування перського Нового року сталося шість вибухів.

Внаслідок терактів загинули шестеро людей, ще 23 отримали поранення, повідомляє в четвер, 21 березня, Reuters.За даними місцевих ЗМІ, вибухи недалеко від мечеті влаштував терорист-смертник. У МВС країни повідомили, що на місці святкування було випущено три ракети. Поліція затримала підозрюваного.Відповідальність за теракт поки не взяло на себе жодне терористичне угруповання.Як інформували в Міністерстві охорони здоров'я Афганістану, двоє поранених знаходяться в критичному стані.Раніше в Амстердамі зловмисники підірвали банкомат біля входу на станцію метро, ​​внаслідок чого приміщення станції пошкоджено.Як повідомлялося, в Лос-Анджелесі стався вибух у будинку. Пожежні, які прибули на місце, не виявили ознак загоряння. Причини вибуху встановлюються.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp