Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В одесита, який їхав до Росії, відібрали 75 кг устриць

21 березня 2019 р., 19:06

Інцидент стався в поїзді з Одеса - Москва.

В одесита вилучили на російському кордоні 75 кілограмів устриць, а також кілька кілограмів м'яса, ковбаси і сиру.

У громадянина України, який їхав на поїзді з Одеси в Москву, на російському кордоні вилучили 75 кілограмів устриць, а також кілька кілограмів м'яса, ковбаси і сиру. Про це з посиланням на управління Россільгоспнагляду по Брянській і Смоленській областях РФ повідомляє в четвер, 21 березня, Інтерфакс.

Як з'ясувалося в ході розгляду, чоловік віз продукти для подальшої реалізації. При цьому будь-які документи на них у мандрівника були відсутні, а перевезення здійснювалося з грубим порушенням температурного режиму в пасажирському вагоні, в тарі, що не відповідає ветеринарно-санітарним вимогам.

"Ковбаса і сир виявилися іспанськими. Устриці і м'ясо були без маркувальних етикеток, їх походження та терміни придатності залишилися невідомими. Всі продукти утилізували", - доповіли в відомстві.

Раніше з Забайкальського краю Росії депортували громадянина України, який нібито співпрацював з українськими спецслужбами.

Також повідомлялося, що угорські прикордонники під час митного огляду виявили у громадянина України понад кілограм марихуани.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp