Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачево повертається молодіжний фестиваль

22 березня 2019 р., 15:15

Незабаром

Молодіжний, творчий фестиваль Artweekend fest буде проходити в парку Перемоги 2 дні 18-19 травня з 10:00. Оновлена концертна програма складається з талановитих музикантів, деякі, гості з інших міст та навіть країн. Лектори поділяться з аудиторією власним досвідом та проведуть майстер-клас. Юні поети декламуватимуть авторські вірші. Виставка картин та фотографій приємно вразить кожного. В Урбан плейс, відомі репери з Мукачева та інших куточків Закарпаття будуть проводити виступи та реп-батли. У ігровій зоні, наймолодші гості фестивалю зможуть весело та з користю провести час з аніматорами. Це все, та багато іншого очікує вас на фестивалі.

Лідер проекту Прижегодський Павло коментує:

Цього року ми плануємо розширити територію і час фестивалю. Також збільшено кількість учасників та кількість творчих локацій. Все це завдяки злагодженій роботі команди громадської організації 360, молодіжної організації Steiger, та молодіжного центру. Ми з нетерпінням чекаємо Art Weekend, та постараємось провести його на найвищому рівні.

Нагадаємо що минулого року фестиваль проводився цілих два рази в парку імені. Андрія Кузьменка

Більш детальну інформацію очікуйте згодом

З повагою, голова пререс-центру 360 Mukachevo, Агнесса Форстер.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp