Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Авакова відповіли на лист послів G7

23 березня 2019 р., 15:13

В Авакова прокоментували лист послів країн "Великої сімки".

У Міністерстві внутрішніх справ заявили про тверду позицію глави відомства щодо "екстремістських рухів".

У Міністерстві внутрішніх справ заявляють, що позиція глави відомства Арсена Авакова у протистоянні екстремістським рухам "залишається твердою". Про це йдеться в коментарі, який у МВС дали в суботу, 23 березня, на запит Радіо Свобода щодо листа послів країн "Великої сімки".

Представник міністерства заявив, що позиція Авакова щодо екстремістських політичних рухів в Україні "залишається твердою і безперечною".

Як стверджують у відомстві, керівники радикальних груп "були попереджені, що агресивні спроби втрутитися в чесний виборчий процес... призведуть до відповідних наслідків".

"Червоні лінії були проведені - ніяких залякувань, агресії, насильства або інших спроб силовим способом вплинути на вибори", - повідомили в МВС.

Як повідомлялося, посол Франції в Україні Ізабель Дюпон від імені всіх послів країн "Великої сімки" направила лист міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову. У ньому вона написала, що "група G7 стурбована екстремістськими політичними рухами в Україні, насильницькі дії яких непокоять".

Нагадаємо, останніми тижнями в декількох містах України, включаючи Київ, пройшли мітинги Національного корпусу проти корупції в оборонній сфері. Найчастіше вони супроводжувалися зіткненнями з поліцією. Так, 19 березня в Івано-Франківську на мітингу Порошенка побилися Нацкорпус і поліція. До цього аналогічний інцидент стався в Черкасах.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp