Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Охоронці пограбували будинок, у якому перебувала дев'ятирічна дівчинка

23 березня 2019 р., 15:19

Поліція затримала охоронців-грабіжників.

Співробітники охоронної фірми увірвалися в будинок і на очах у дитини пограбували його. Поліції вдалося затримати зловмисників.

У Дніпропетровській області співробітники охоронної фірми пограбували будинок, у якому перебувала дев'ятирічна дівчинка. Про це ввечері у п'ятницю, 22 березня, повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

"Кілька днів тому в Дніпропетровській області було скоєно жахливий злочин - розбійний напад на приватне домоволодіння. Коли в будинок входила дев'ятирічна дитина, невідомі в балаклавах зі зброєю забігли і, погрожуючи дівчинці, забрали телевізор, гроші з гаманця, цінні ювелірні вироби. Дитина запам'ятала, що злочинці зникли на автомобілі з "мигалками", - повідомив Аброськін.

З метою розшуку злочинців була введена в дію поліцейська операція "Сирена".

"Злочинцями виявилися працівники приватної охоронної фірми, які на спеціальному автомобілі Dacia із жовтими проблисковими маячками і написом "Охорона" повинні були виконувати функції охорони майна громадян та компаній, але замість цього вони просто грабували людей", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, на Балі затримали екс-міліціонера із Закарпаття за озброєний розбій.

Раніше повідомлялося, що в Києві за тортури праскою затриманого екс-міліціонерам дали умовний термін. Двоє колишніх співробітників Святошинського райвідділу поліції били і катували розігрітою праскою підозрюваного.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp