Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Петицію про скасування Brexit підписали чотири млн осіб

23 березня 2019 р., 16:27

Британці масово підписують петицію проти Brexit.

Усе більше британців висловлюються проти виходу країни з ЄС. На сьогодні під петицією підписалися близько чотирьох млн людей. За останню добу було зібрано близько півтора мільйона підписів.

Майже чотири млн британців підписали петицію із закликом відмовитися від виходу Великобританії з ЄС. Станом на ранок суботи, 23 березня, відповідна петиція, розміщена на сайті британського парламенту, зібрала понад 3,92 мільйони підписів.

"Британський уряд неодноразово заявляв, що вихід із ЄС - це воля народу. Нам потрібно дати відсіч цій заяві, показавши те, як сильно народ підтримує збереження членства Великобританії в ЄС", - йдеться в коментарі до петиції.

Парламент країни тепер розгляне, чи стане він виносити на дебати цю петицію, оскільки вона набрала понад 100 тис. голосів. Крім того, звернення підписала достатня кількість людей, щоб і британський уряд дав на неї відповідь.

На підтримку петиції виступили багато знаменитостей, наприклад актор Х'ю Грант, актриса Дженіфер Сондерс і британський фізик Браян Кокс.Тим часом колишній лідер Партії незалежності Сполученого Королівства (UKIP) Найджел Фарадж, який виступає за вихід Великобританії з ЄС, заявив, що підписи до петиції надійшли, зокрема, з Росії.

"Я знаю, що багато хто з них (підписів - ред.) із Росії, тому, можливо, варто почати розслідування про втручання, хто знає", - заявив він в ефірі британського радіо у п'ятницю.

Після цього комітет із петицій британської палати громад повідомив, що близько 95% підписів до петиції приходять із території Великобританії. У комітеті підкреслили, що звернення може підписати будь-який громадянин Великобританії, в тому числі той, що проживає за межами країни.

Нагадаємо, днем ​​раніше повідомлялося, що петиція зібрала підписи більше 2,7 млн ​​британців.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp