Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мелітополі дитина впала в кому, випивши шість літрів води - ЗМІ

25 березня 2019 р., 19:31

Лікарі ніяких прогнозів не дають.

Батьки шестирічної дівчинки запідозрили отруєння і вирішили промити дитині шлунок.

У Мелітополі Запорізької області шестирічна дівчинка впала в кому через те, що батьки змусили її випити шість літрів води. Про це в понеділок, 25 березня, пише Z-city.

Відзначається, що дівчинку доставили в одну з місцевих лікарень - у неї підозрювали менінгіт. Реаніматологи, які приїхали із Запоріжжя, діагноз "менінгіт" не підтвердили. Вони були впевнені, що у дитини набряк мозку.

Як з'ясувалося, батьки запідозрили, що їх дочка чимось отруїлася. Тому було вирішено промити дитині шлунок. Однак батьки перестаралися - загалом шестирічна дівчинка випила шість літрів води. Саме таку кількість випитої рідини і спровокувала набряк мозку і, як наслідок, кому.

Лікарі роблять все можливе, щоб дитина вижила, але ніяких прогнозів не дають.

Як повідомлялося, у Вінницькій області батьки самостійно лікували опіки ноги дівчинки. Коли дитині стало погано, вони звернулися за допомогою до лікарів. Однак медики не змогли врятувати дівчинку.

Також повідомлялося, що в Чернівцях телевізор впав на однорічного хлопчика і проломив йому череп.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp