Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У США пес ціною свого життя врятував сім'ю від стрілка

25 березня 2019 р., 21:12

Пес врятував сім'ю від озброєного грабіжника.

У штаті Техас лабрадор під час стрілянини в Г'юстоні захистив родину від куль ціною власного життя.

У США пес загинув після такого, як напав на стрілка, який погрожував його господарям. Про це в п'ятницю, 22 березня, пише Oxygen.

Інцидент стався з мешканкою Г'юстона, у Техасі. Будинок Лаури Мартінес пограбували вночі 9 березня, злодій забрав коштовності, гроші й одяг її сина. Пізніше жінка запідозрила в крадіжці 17-річного сусіда, так як він виклав у соцмережі фото в зниклому капелюсі сина.

Жінка пішла в будинок підозрюваного і спробувала його викрити на злочині, а потім повернулася додому на сімейне торжество. Однак, молодий чоловік, якого господиня підозрювала у крадіжці, вдерся в будинок американки і спробував вистрілити в неї з пістолета.

Пес жінки відчув загрозу і кинувся на злочинця. Через заважання собаки злочинець не зміг точно прицілитися і в підсумку тільки поранив жінку в гомілку, її сина - у щиколотку, а донька господарки отримала поранення кулею в ділянку навколо хребта. Нападник втік.Зазначається, що собака також отримала три кульові поранення. Її доправили в госпіталь, проте ветеринари не змогли її врятувати.

Раніше в Індії пес убив смертельно небезпечну змію у дворі господаря і загинув.

Напередодні повідомлялося, що в Дніпрі собака рятувальників знайшла зниклу жінку, яка два дні просиділа в колодязі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp