Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На зустріч з Тимошенко з'халося багато закарпатців (ВІДЕО)

27 березня 2019 р., 10:05

На зустріч з'їжалися всі бажаючі з усіх куточків Закарпаття.

Майже 40 автобусів привезли до Ужгорода мешканців різних населених пунктів на зустріч з кандидаткою в президенти - Юлією Тимошенко. Людей привезли організовано, так само, всі разом вони попрямували на пошту Поштову. Від стадіону "Авангард", поруч з яким припаркувалися автобуси.

Докладніше у відеосюжеті:



Читач 27.03.2019 13:22 IP: 27.179.224.91
Вже набридла брехня аферистки баби Юлі. Постійно одне й те саме бреше на кожному кроці. У цієї брехунки - манія велічія і ще неповага до людей. Дозволяє собі запізнюватися на різного роду зустрічі із громадськістю і чекає, щоб їй публіка галасувала; "Юля! Юля!"Тоді в неї очі розбігаються і сіяють як у гадюки і вона насолоджується таким скандуванням. Але головне не в цьому. За запізнення вона жодного разу навіть вибачення не попросила, бо вважає себе королевою. Не відомо, якою саме. Насторожує й інше. Насамперед те, що коли ця бабуля повернулася із місць позбавлення волі, то її привезли як інваліда (у візочку), бо "бідна" не могла стати на ноги. Через декілька днів баба Юля вже хизувалася за кордоном у занадто дорогих туфельках на високому каблучку. Скажіть будь-ласка: чи може інвалід через кілька днів стати здоровим? Хто ж їй в цьому допоміг? Брехня і тільки брехня! А можливо потойбічні сили? Краще б "кислий борщ" сиділа вдома й виховувала внуків, бо незабаром у неї появиться другий нащадок. Хвилює й інше. Як може баба в спідниці бути Верховним головнокомандувачем? Особисто я б не хотів бабушці Юлі віддавати честь, бо це є великим соромом і ганьбою для кожного чоловіка, який себе хоч трішки поважає. Вона навіть в Збройних Силах жодного дня не служила і не уявляє собі, що воно таке. Смішно й грішно. Її місце вже давно на смітнику історії! Вона себе давно вичерпалі і нехай вже нарешті йде відпочивати. Задовбала, як сказав Ляшко!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp