Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відомі результати перевірки НДЕКЦ на Закарпатті (ВІДЕО)

27 березня 2019 р., 16:20

На Закарпатті провели перевірку НДЕКЦ.

Схоже на те, що про діяння директора НДЕКЦ в Закарпатській області Сергія Ольховенка вже можна книгу. Мабуть і сам директор вже збирає публікації, щоби за пляшкою віскі потім згадувати про свої буремні «подвиги» на Закарпатті.

Як ми вже повідомляли, після НП з його підлеглими зі столиці приїхала перевірка. Перевірячі навіть... провели лекцію перед колективом служби про недопустимість корупційних діянь. Серйозний захід, що не кажи. От тільки б ще дійшло до столичних гостей, що риба гниє з голови, а всі злодіяння, мабуть, не обходяться без особистих вказівок (нехай і усних) п. Ольховенка. Тому лекцію, напевно, треба було читати персонально йому. В іншому приміщенні з іншими людьми.

За деякою інформацією, за підсумками перевірки кияни склали довідку на 64 (!) аркуші, де вказали численні недоліки в роботі. І що? А нічого! Директора не покарали. Мабуть п. Сергій також потрапив в американський список тих, хто є недоторканим і Луценко може подати у відставку. За деякими розмовами, п. Сергія нібито призначили заступником, однак насправді він і надалі все сам вирішує по службі. Бо ж вінницький ставленик навіть зі свого кабінету не перейшов і далі просто рулить. Що не кажи, а влада це наркотик. Відірвавшись від неї можна отримати інфаркт. А тут непоганий хід: у разі чергового НП можна карати вже безпосередньо керівника, яким є молода особа, котрій треба буде віддуватися за всі косяки в службі. А що підписуватиме керівник (він же весільний генерал), це вже буде вирішувати сам Ольховенко. Відтепер Сергій відповідає за роботу експертів оцінювачів, автотехніків та експертів, які обслуговують роботу в ТСЦ. А, значить, і надалі заалишився на досить цікавому напрямі, де безвідмовно діє схема збору грошей. Так це чи ні, час покаже.

Цікавий факт. Хоча перевіряючі рекомендували всіх експертів переселити на Набережну, де знаходиться їх фірма, однак тільки но столичні чини поїхали, як директор, мабуть, їх послав подумки пити каву, а частина працівників НДЕКЦ знову повернулася на вул. Грибоєдова Ну не ліквідувати ж баньку чи ванни. Йо-ма-йо. Як тоді розслаблятися? Та ж сама ситуація й зі службовим автомобілем, на якому їздить персонально п. Сергій. Але про це буде окремо. І хоча після цього в ЄРДР повинні були також внести ще факти щодо директора після публікацій, однак не забуваймо, що п. Ольховенко у списку недоторканих. А те кримінальне провадження, яке є на сьогоднішній день відкрито гальмують всіма силами. Ви ж самі розумієте: список недоторканих! Однак, не виключено, що справа таки зрушиться з місця і це справа часу, бо вже у столиці цією колоритною вінницькою постаттю вже теж стали цікавитися досить поважні люди.

Звернемо увагу на кадри, які підібрав у службу директор з Вінниці. На відео саме той експерт, котрий збирав гроші на лікування зубів своєму батькові. Якщо ж хтось не платив призначену суму, то йому влаштовували таку головомийку, що неборак готовий був викласти банкноти, лиш би цей аврал для нього скінчився. Бо ж як можна коментувати той факт, що при огляді транспортного засобу можна змінювати (!) рік виготовлення автомобіля. В інструкції № 28 МВС України, постанова КМУ №1388, які регламентують роботу експерта не написано (приховані носії) може щось експерту привиділося, а законодавець приписує чіткі кроки. Хіба може такий «спеціаліст» працювати в цій системі? Виявиляється у нас може. Чи, цей експерт чітко виконує вказівки свого шефа? Нехай і з грубими порушеннями закону. Це експертна головоломка на Закарпатті, яку ніхто не може розв’язати. При огляді авто можна коригувати повну масу та без навантаження транспортного засобу, а тут вже вбачається зловживання службовим становищем. У документі «Про затвердження методики товарознавчної експертизи та оцінки колісних транспортних засобів» чітко прописано як визначається рік виготовлення транспртних засобів, але там таких обгрунтувань немає. І цей добросовісний громадянин не робив оцінку автомобіля, а оплатив митні платежі, пенсійний фонд, за кордоном купив транпортний засіб 2015 року виготовлення, який вказаний у всіх реєстраційних документах, сертифікатах. Однак «славний» експерт був явно іншої думки. Згідно деякої інформації він чомусь написав 2014 рік. Видать у школі його вчили по іншому цифри, а вчителем, можливо, був п. Сергій. Або ж виходить, що п. директор не доводить до підлеглих документи, котрі регламентують роботу або ж спеціально приховує, бо тоді підлеглими легше керувати. Менше знаєш, менше сперечаєшся. Або ж взагалі стулиш рота. Як керівник підрозділу так само приховав довідку про наслідки столичної перевірки, які ніхто з персоналу не бачив у очі. Відповідно й ті численні недоліки, вказані в довідці, усувати колектив ніяк не зможе. А воно йому треба?

(далі буде)


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp