Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко пояснив підвищення пенсій перед виборами

27 березня 2019 р., 20:45

П'ять років грошей на боротьбу з бідністю не було, говорить Порошенко.

П'ять років "останні копійки" йшли на забезпечення армії, каже президент. При цьому він не згадує про схеми з переплатами на закупівлі в оборонці.

Президент Петро Порошенко пояснює підвищення соцстандартів саме перед виборами тим, що раніше необхідно було забезпечувати армію. Про це він сказав в інтерв'ю українським телеканалам, пише Укрінформ у середу, 27 березня.

"А чому раніше цього не було? Бо раніше наша армія була гола і боса. Ми не просто забезпечували бронежилетами, а як президент зараз можу сказати про це, що ми шукали гроші для того, щоб купити штани, шкарпетки, забезпечувати. Останні копійки йшли на те, щоб закупити озброєння, радіотехнічні засоби", - говорить президент.За його словами, зараз же є можливість подбати про пенсіонерів.

Як відомо, саме перед виборами влада вирішила розпочати монетизацію субсидій, про яку говорилося пару років, провести індексацію пенсій, виплатити разову виплату до мінімальної пенсії, а також призначити виплати багатодітним сім'ям.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp