Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті зустріли 128-му бригаду

28 березня 2019 р., 09:40

Бійці - вдома

До місця постійної дислокації сьогодні повернулися бійці 128 окремої гірсько-штурмової закарпатської бригади, які у другій половині 2018-го-початку 2019 року перебували у Волноваському районі Донецької області.Урочистості з цього приводу відбулися у Мукачеві, а згодом пройдуть в Ужгороді та Виноградові, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Протягом другої половини 2018 — на початку 2019 року бригада виконувала завдання в районі проведення ООС.

Де на Закарпатті гора, вкрита псячкою, озера на якій живляться виключно дощамиПід час виконання завдання прекрасно впоралася із поставленими завданнями, проявила мужність та героїзм. Командування високо цінує ваш подвиг, дякуємо за виконання завдання,” – сказав на урочистій зустрічі військовослужбовців у Мукачеві начальник штабу ОК “Захід” полковник Володимир Миронюк.

Герой України полковник Сергій Собко зазначив, що за час перебування в районі проведення ООС бригада втратила 11 військових, їх пам’ять присутні вшанували хвилиною мовчання. Загалом з початку військових дій на Донбасі 128 бригада втратила понад 150 військовослужбовців.

Собко вручив військовим відзнаки міністерства та командування, подяки та почесні грамоти. Військовиків також нагородили спеціальною відзнакою 128-ї ОГШБр “Срібний едельвейс”, а дітям бійців командування вручило медаль з емблемою бригади “За підтримку батьків”



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp