Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві є ще одне відділення "Соціальної аптеки"

28 березня 2019 р., 12:30

Першу ж "Соціальну аптеку" в Мукачеві відкрили у поліклінічному відділення по вулиці Грушевського.

Рішення «Про передачу в господарське відання Мукачівському міському комунальному підприємству “Соціальна аптека” майна комунальної власності територіальної громади м. Мукачево, що є на балансі комунального некомерційного підприємства «Мукачівська центральна районна лікарня» схвалено на сесії міськради. Ще одну «Соціальну аптеку» планують відкрити на базі лікарні.

Йдеться про частину вбудованих приміщень першого поверху двоповерхової будівлі загальною площею 57,9 метрів квадратних, що знаходиться за адресою: м.Мукачево, вул.Пирогова Миколи, 8-13, (літера «Б»), яке перебуває на балансі Комунального некомерційного підприємства «Мукачівська центральна районна лікарня».


У "Соціальній аптеці" представлені понад 15 тисяч препаратів. На медпрепарати діє мінімальна націнка до 10%, щоб забезпечити персонал зарплатою та покрити комунальні послуги. Тут також видають ліки мешканцям міста, які мають право на пільговий відпуск ліків.

Власники "картки мукачівця" мають додаткову знижку 3% знижки на лікарські засоби.














Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp