Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатцям "під мухою" все з рук не зійшло (ФОТО)

28 березня 2019 р., 14:30

У селі Ратівці Ужгородського району сталася незначна ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2106», за кермом якого перебував місцевий житель, ударив припаркований на узбіччі автомобіль марки «Оpеl»

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Воловецькому, Міжгірському, Рахівському районах. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи © Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області : 

Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то з’ясували, що винуватець аварії перебуває в стані алкогольного сп’яніння. У нього виявили 2,10 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

Ще одна ДТП сталася в селі Тишів Воловецького району. Автомобіль марки «Nіssаn» не розминувся на дорозі з «Pеugeot». Водій-винуватець пригоди втік. Його розшукали в селі працівники групи реагування патрульної поліції Воловецького району. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився і не надав свого водійського посвідчення. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення.

У селі Косівська Поляна Рахівського району поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», водій якого, житель міста Рахів, не був пристебнутий паском безпеки. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На нього склали в присутності свідків відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

У селі Баркасово Мукачівського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки водія мотоблока, який робив незрозумілі маневри. Керував ним житель села Серне Мукачівського району в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника в присутності двох свідків склали відповідний адмінпротокол і відсторонили від керування.

У Міжгір’ї працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «УАЗ», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння житель села Запереділля Міжгірського району. Торік цього водія вже затримували за аналогічне правопорушення. Тепер у нього знову виявили 1,32 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

© Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області : https://zk.npu.gov.ua/news/adminprotokoli/policzejski-zakarpattya-viyavili-za-dobu-5-p-yanix-vodijiv-dva-z-yakix-skojili-dtp/

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp