Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Кам’яниці молодь презентувала депутатам ідеї культурного розвитку села (ФОТО)

28 березня 2019 р., 17:15

Сесія Кам’яницької сільської ради розпочалася знайомством з молоддю – учасниками проекту «Вільний простір».

Діти з сіл Гута та Кам’яниця звернулися до депутатів з своїми ідеями культурного розвитку села.

Серед озвучених пропозицій - організація у сільському клубі (КМЦ «Вілет») творчих вечірок, конкурсів талантів, тематичних дискотек, гуртків з програмування та сучасних танців, а також заходів спільного дозвілля для дорослих і дітей. Виявили бажання проводити на вихідних клуб спілкування англійською, на літніх канікулах – вуличний кінотеатр.

Не вистачає дітям і облаштованого місця для «тусовок» на свіжому повітрі. «Поки молодь збирається біля церкви, або ще десь по закутках. Нам би хотілося мати чи то «бесідку», чи то міні-парк з лавицями, де ми б могли збиратися, спілкуватися, грати в настільні ігри. А ще, дуже хочеться, щоб у нас в селі була своя дівчача футбольна команда», - каже школярка Олександра Оленищак.

Актуальним на думку молоді є будівництво в Кам’яниці сучасного спортзалу та вуличних спортмайданчиків.

Депутати вислухали дітей і пообіцяли підтримувати і допомагати. Діти ж запросили усіх 7 квітня взяти участь у екскурсійно-квестовому вело-заїзді селом.

«Це вперше сесія у нас відбувається за участі дітей. Радує їх активність і оптимізм. Приємно, що молодь переймається не лише культурним та спортивним розвитком села, а й зацікавлена у волонтерстві. Щодо спортзалу, то ми з депутатами працюємо у цьому напрямку. І вже найближчим часом хочемо розпочати ремонтні роботи у приміщенні, де плануємо облаштувати сучасний спортивний зал», - зазначила голова села Кам’яниця Марія Коваль-Мазюта.

Проект «Молодіжна культурно-освітня лабораторія «Вільний простір» реалізовує у Кам’яниці ГО «Щасливі діти» за підтримки програми Culture Bridges.










Прес-служба ГО «Щасливі діти»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp