Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У США озброєний мечем чоловік увірвався в Церкву саєнтологів

28 березня 2019 р., 22:30

Крім "величезного меча" у чоловіка також був пістолет, з якого він встиг поранити двох поліцейських перед тим, як його застрелили.

У Каліфорнії чоловік, озброєний мечем і, ймовірно, пістолетом, увірвався в культову будівлю Церкви саєнтології і був застрелений поліцейськими. Про це в четвер, 28 березня, повідомляє ВВС.Відзначається, що чоловік під'їхав до будівлі церкви на білому Bentley. Коли він входив у приміщення, в його руці був "величезних розмірів" меч.У поліції не повідомляють деталей. Однак відомо, що чоловік був смертельно поранений у голову одним із присутніх у будівлі церкви поліцейських.Разом з тим двоє офіцерів також отримали вогнепальні поранення. На момент інциденту в приміщенні перебували п'ять осіб.У своїй заяві саєнтологи подякували поліції за її зусилля і заявили, що співпрацюватимуть зі слідством.Раніше повідомлялося, що США не будуть посилювати заходи безпеки через теракт у Новій Зеландії.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp