Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Луганщині кулі летіли у біженців

18 серпня 2014 р., 12:47

Обстріляли колону людей сьогодні вранці.

Кількість жертв у результаті обстрілу уточнюється, повідомили в прес-центрі АТО.У районі населених пунктів Хрящувате і Новосвітлівка Луганської області в понеділок вранці сепаратисти обстріляли колону біженців. Про це інформагентству Інтерфакс-Україна повідомив прес-офіцер АТО Леонід Матюхін.

Факт обстрілу підтверджуємо. Кількість жертв уточнюється", - сказав він.

Варто зазначити, що раніше інтернет-видання Українська правда з посиланням на керівника прес-центру оперативного командування Північ Анатолія Прошина повідомило, що близько 9:40 при виводі біженців з населених пунктів Хрящувате і Новосвітлівка сепаратистами було завдано масованого вогневого удару по цій колоні з мінометів і реактивної артилерії Град.

"У результаті є велика кількість жертв. Люди згоріли прямо в автомобілях, якими їх виводили. Люди просто не встигли залишити транспортні засоби, якими їх вивозили", - повідомляв Прошин.

Він повідомив, що цю колону біженців сформували за наказом командування ЗСУ з метою недопущення жертв серед мирного населення, оскільки у зазначених містах тривають інтенсивні бойові дії.

За словами Прошина, кількість жертв поки не встановлено.

Водночас сепаратисти в соціальних мережах звинуватили сили АТО в обстрілі з реактивної артилерії житлових будинків в населеному пункті Хрящувате Луганської області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp