Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські комунальники ліквідують сміттєзвалища

29 березня 2019 р., 18:00

Ужгородські комунальники ліквідують стихійні сміттєзвалища.

Про це повідомили в Ужгородській міській раді, пише Depo.Закарпаття.

Сьогодні, 29 березня, в Ужгороді замінюють лампи вуличного освітлення на вулицях Івана Ольбрахта, Володимира Погорєлова, Комунальників, Північній, Виноградівській.

Квіти висаджують працівники "Уж Агроміксу" на площі Поштовій, проспекті Свободи, у сквері Томаша Масарика, також прополюють квітники по місту. На вулиці Капушанській відновлюють зелені зони та встановлюють основи під лавки.

Обслуговуючі підприємства прибирають вулиці та закріплені за ними території, “АВЕ Ужгород” ліквідовує стихійні сміттєзвалища на вулицях Руській, проспекті Свободи, 31, Одеській та Шумній. На Пагорбі Слави прибирають та вивозять сміття. Вночі вулиці прибирали зз використанням спецтехніки.

Продовжується капремонт пішохідної зони набережної Незалежності та проїжджої частини площі Шандора Петефі. Тротуари вимощують ФЕМ-плиткою на вулиці Шумній. Поточні ремонти проводять на вулицях Василя Докучаєва, Василя Комендаря, Іштвана Сечені, проспекті Свободи. Відновлювальні роботи – на вулиці Підгірній (після аварійних робіт водоканалу) та перехресті вулиць Михайла Грушевського-Марії Заньковецької (після планових робіт із заміни "Закарпатгазом" газопроводу).

Нагадаємо, загальноміське прибирання в Ужгородв відбудеться у суботу, 6 квітня. Кожна п’ятниця цього місяця – санітарний день.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp