Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До кінця доби поліція буде охороняти всі виборчі дільниці (ВІДЕО)

29 березня 2019 р., 18:50

Поліція має охороняти всі виборчі дільниці Закарпаття.

Зокрема, станом на ранок полiцiя заступила на охорону майже третини виборчих дiльниць, на якi вже завезенi бюлетенi. До їхньої охорони залучено понад 10 тисяч правоохоронцiв. Про це сьогоднi, 29 березня, повiдомив заступник Голови Нацполiцiї Олександр Фацевич пiд час вiдомчої вiдеоселекторної наради.

За його словами, на майже 9 тисяч виборчих дiльниць вже завезенi бюлетенi для голосування.

«Цi дiльницi перебувають пiд охороною 10 тисяч правоохоронцiв», - зазначив заступник Голови Нацполiцiї.

Вiн пiдкреслив, що за добу до органiв полiцiї надiйшло 134 заяви та повiдомлення, пов’язанi з виборчим процесом, а вiд початку передвиборчої кампанiї – 4 428 таких повiдомлень. За добу слiдчими вiддiлами вiдкрито 7 кримiнальних проваджень. З початку передвиборчої кампанiї за 236 фактами вiдомостi внесено до Єдиного реєстру досудових розслiдувань.

Крiм того, за добу полiцейськi склали 16 адмiнiстративних протоколiв за фактами порушення у виборчiй сферi, з початку виборчої кампанiї складено майже 700 адмiнiстративних протоколiв.

Олександр Фацевич наголосив, що для ефективного та оперативного реагування на повiдомлення, пов’язанi з виборчим процесом, 31 березня в Ситуацiйному центрi Нацполiцiї буде присутнiй представник громадської органiзацiї «Опора».

«Також з метою повної взаємодiї та комунiкацiї з iноземними спостерiгачами та представниками засобiв масової iнформацiї до чергування будуть залученi полiцейськi, якi володiють iноземною мовою, зокрема, англiйською»,- наголосив Олександр Фацевич.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp