Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україну заборонили ввезення десяти видань РФ

30 березня 2019 р., 09:03

Під заборону потрапили, зокрема, книги з економіки і менеджменту. У них рекламується діяльність російських компаній.

Державний комітет телебачення і радіомовлення України відмовив у видачі дозволів на ввезення з території Росії 10 книг, у яких є ознаки пропаганди. Про це в п'ятницю, 29 березня, повідомляється на сайті відомства.Так, ознаки пропаганди виявлені в книгах московських видавництв ТОВ "Паблишер", ТОВ "Олимп-Бизнес", ТОВ "Манн, Иванов и Фербер".

"Це, зокрема, книги з економіки і менеджменту, у яких рекламується діяльність російських компаній, щодо яких в Україні застосовані економічні санкції", - повідомили у відомстві.Також не дозволено ввозити в Україну з метою поширення перекладену з англійської мови книгу Росса Геддеса IPO і наступні розміщення акцій, у передмові до якої видавець поширює цитати з виступів президента Росії Володимира Путіна.У Держкомтелерадіо зазначили, що з 20 травня 2017 року дали 3018 відмов у видачі дозволів на ввезення книг з антиукраїнським змістом.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp