Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як "прикрашають" дороги у закарпатських селах (ФОТО)

30 березня 2019 р., 13:00

Ось такі реалії

До ноу-хау додумалися у закарпатській столиці лозоплетіння – Ізі. Шини там люблять не лише палити, коли варять лозу, але й використосують на всі випавдки життя.

Щоправда, іншим водіям від цього не краще, а лише гірше. До редакції zakarpatpost.net надійшов лист від нашої постійної читачки. У ньому йдеться про те, що такі ізянські новації створюють на автошляхах аварійні ситуації.

Звісно, дорога там у жахливому стані, одна з найгірних не лише на Хустщині, але і в області загалом, та подібними авторськими винаходами проблему не вирішити.

На Рахівщині рейсовий автобус з’їхав у кювет, кілька травмованих пасажирів забрала швидка“У селі Іза, що на Хустщині, по всій дорозі колеса і каміння, – йдеться у листі. – Їхали ми декілька разів в Ужгород: ями є всюди, але ні в одному селі, ні в одному… нема на дорозі коліс Тут же їх розсталено недалеко від огорожі, в метрах 4-5, трохи не по центру дороги!!! І справа навіть не в тім, що колеса викладені на дорогу і їх важко об’їхати, а в тому, що постійно виникають аварійні ситуації і треба швидко зманеврувати на обочину, щоб уникнути зіткнення. А таким чином від’їхати немає куди”.

Справді, як лише можна було додуматись до такого, аби розбиту дорогу ще й вистеляти шинами і створювати водіям ще більше незручностей.

zakarpatpost.net


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp