Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ще не всі виборчі дільниці здали “Протоколи про підрахунок голосів”

2 квітня 2019 р., 09:15

На Закарпатті ще не підрахували виборчі голоси.

На офіційному сайті ЦВК зазначена інформація що до шести окружних виборчих комісій Закарпаття.

Так повністю здали протоколи 144 дільниці Ужгорода, 103 дільниці Хуста, та 104 дільниці Тячева, а ось Мукачево, Свалява, та Виноградів ще ні.

Втім, як стало відомо pershij.com.ua, у 69 окружній виборчій комісії втрачено зв’язок з деякими дільничими виборчими комісіями, з ними не можуть зв’язатись, та дізнатись ситуацію, що до стану виборчої документації.

Відомості про підрахунок голосів виборців на виборчих дільницях Закарпаття можна дізнатись натиснувши на відповідну дільницю, 68, 69, 70, 71, 72, 73.

Також варто зазначити, що згідно з даними ЦВК по Закарпаттю по всім округам лідирує кандидат в президенти Зеленський В.О.

З моменту початку безперервного засідання ОВК здійснює прийом підсумкових протоколів дільничних виборчих комісій про підсумки голосування на ДВК.

Упродовж голосування члени ДВК безперервно комунікували зі своїми кураторами ОВК. Як провідним, так і мобільним зв’язком. Обійшлося без масових порушень, утім траплялися випадки службової недбалості.

{g}


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp