Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У квітні в Ужгороді пройде "Кубок Регіонів АФЛУ"

2 квітня 2019 р., 10:55

"Кубок Регіонів АФЛУ" відбудется 5-7 ківтня у СК "Юність".

АФУ та Комітет аматорського та масового футзалу запрошують команди, які отримати право взяти участь у Кубку Регіонів АФЛУ подати заявки для участі у турнірі, який проходитиме з 5 по 7 квітня в Ужгороді.

Саме у цей час Закарпаття починає милувати своїх гостей яскравим цвітом сакури. Тож, команди-учасниці змагань матимуть змогу не лише отримати задоволення від футзальних баталій, а й естетичну насолоду від краси, яка їх оточуватиме. Цій тематиці і відповідатиме головна стилістика турніру.

Для належної організації та якісного проведення турніру просимо потенційних учасників у термін до 1-го квітня включно надіслати інформацію щодо участі разом із заявками команд (у темі листа обов’язково вкажіть назву команди і примітку «Кубок Регіонів АФЛУ») на такі електронні адреси:

amatorfutsal@gmail.com
terembetz@gmail.com

Всі технічні та організаційні питання можна з`ясувати за номером 095-272-07-88 (Віктор Таран, голова Комітету аматорського та масового футзалу АФУ)

У залежності від кількості заявок потенційних учасників турніру 2-го квітня заплановане оприлюднення системи розіграшу та проведення жеребкування.

До зустрічі в Ужгороді!



Прес-служба Асоціації футзалу України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp